Inspiratiesessie Machine Learning binnen de gemeentelijke context

machine learning

Laat u op woensdag 10 juli van 09:00 - 12:00 uur informeren en inspireren over Machine Learning binnen de gemeentelijke context. Denk en praat mee over het meest veelbelovende ontwikkeling binnen de digitale transformatie. Denk aan het voorspellen van zorg-uitgaven, of het geautomatiseerd afhandelen van klantvragen in het KCC, of het voorspellen van werkzaamheden in de openbare ruimte aan de hand van meldingen-data.

Het programma omvat de volgende onderdelen:

 • Wat is machine learning?
  door drs. Kees van den Tempel, MBA

 • Hoe start ik en wat levert het op?
  door ir. Marielle Hulsegge

 • Welke tools en technieken heb ik nodig?
  door Sander Brabander, MA

 • Toepassingen binnen de gemeentelijke context?
  door ir. Martin van Dijk
Deze inspiratie dag wordt georganiseerd onder de vlag van "Door Gemeenten Voor Gemeenten" door sprekers die gemeenten van binnenuit kennen. Bewust wordt de groep klein gehouden zodat er ruimte is om vragen te stellen en discussie met elkaar te voeren. De inspiratiesessie sluiten we af met een lunch tot 13:00 uur.

Interesse en inschrijven?
De inspiratiesessie wordt gehouden in Beesd. De deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar wanneer u zich inschrijft en onverhoopt toch niet kan, brengen wij EUR 75,- in rekening. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot maximaal 2 personen per gemeente. Inschrijven kan direct via deze link. Aanmelden kan tot 1 juli.

We hopen je op 10 juli te zien!

Hartelijke groet, Krystle Koers

Groepsfoto

De sprekers.
Zoeken
Gerelateerde pagina's
Contactpersoon
Sander Brabander
Adviseur
06-542 904 86