Webinar: Uw informatievoorziening op orde in tijden van bezuinigingen

nieuwsbrief

Als iedereen binnen de gemeente moet bezuinigen om de Jeugdwet, WMO en COVID19 tekorten op te vangen, dan geldt dat natuurlijk ook voor de I&A/IV/ICT organisatie. Of toch niet...

Donderdag 26 november 2020 organiseert Native Consulting een inspirerend en interactief webinar waarbij we graag met u in gesprek gaan over hoe we invulling kunnen geven aan de informatievoorziening in tijden van bezuinigingen.

We schreven er al over in onze nieuwsbrief van 24 september jl., veel gemeenten staan financieel erg onder druk: Eerder leidde de toenemende kosten voor de Jeugdzorg en de WMO al tot problemen om vervolgens geconfronteerd te worden met de Corona-crisis. Als het kabinet niet snel met meer coronasteunmaatregelen voor gemeenten komt voorziet de VNG voor 87% van de gemeenten de komende maanden financiële problemen. Niet zo verwonderlijk dus, zou je denken, dat ook aan het informatiedomein een bijdrage wordt gevraagd in deze bezuinigingen.

De visie van Native Consulting is dat de informatievoorziening een vliegwiel kan zijn om de kernprocessen binnen uw organisatie te optimaliseren om, juist in deze tijd, de dienstverlening aan burgers en bedrijven te waarborgen.

Tijdens het webinar inspireren en triggeren wij u om een krachtig onderbouwde dialoog aan te kunnen gaan waarom het niet verstandig is om te bezuinigen op de informatievoorziening, simpelweg omdat het een noodzaak is om in deze digitale tijdsgeest de motor van uw organisatie draaiende te houden. Aan de hand van stellingen en voorbeelden gaan wij online met u in dialoog over hoe dit goed onderbouwd aan uw MT, Bestuur en Raad kunt presenteren.

Deelname is kosteloos en u kunt zich hier aanmelden.

Datum : donderdag 26 november

Tijd : 10.00 – 11.30 u.

Bent u alvast nieuwsgierig naar onze visie? Lees dan het uitgebreide artikel op onze website.

Heeft u nu al vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met Rob Cortjens, r.cortjens@nativeconsulting.nl, 06-21508683.

nieuwsbrief

Zoeken
Contactpersoon
Ellen te Brake
Corporate Communicatie
06123456