Home > Samenwerkingen > Octogram
Werkatelier IT Strategie in één dag

Contact

Werkatelier IT Strategie in één dag

Native heeft een “spoedcursus” ontwikkeld voor directies, bestuurders en colleges over de gemeentelijke ICT-strategie in relatie tot maatschappelijke uitdagingen (participerende overheid, eigen kracht, leefbaarheid) en in relatie tot interne ontwikkelingen (reguliere dienstverlening, bedrijfsvoering, slim- en lean werken). In één dag krijgt u, in sneltreinvaart, inzicht-, en overzicht in alle relevante ICT-ontwikkelingen en begrijpt u wat het voor uw gemeente betekent. Ook is er uitgebreid aandacht voor de risico’s en uitdagingen van ICT (datalekken, consequenties van de wetten op de privacy, etc.).

Interesse? Wij organiseren dit werkatelier momenteel alleen op Incompany basis. 

Vanwege het intensieve karakter van de training hanteren wij een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen. Klik hier voor de Algemene Brochure. De Algemene Voorwaarden voor inschrijving vindt u hier.

U kunt zich direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl onder vermelding van 'werkatelier Gemeentelijke IT Strategie'. Via dit mailadres kunt u ook vragen stellen over de training. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op ons werkatelier!