Home > Samenwerkingen > Octogram
3-Daags Werkatelier gemeentelijke I&A Samenwerking

Contact

3-Daags Werkatelier gemeentelijke I&A Samenwerking

Een driedaags werkatelier over de ontwikkeling van intergemeentelijke samenwerkingsverbanden. U leert de belangrijkste doelstellingen van een samenwerking praktisch te vertalen naar een visie op dienstverlening en een ontwerp voor een gezamenlijke I&A-architectuur. Daarnaast komt de dienstverleningsovereenkomst (SLA/DVO), de harmonisatiekalender, de financiƫle begroting en verdelingssystematiek en transitieplanning aan de orde.

Na het werkatelier heeft u o.a. een visie ontwikkeld op de samenwerking en bent u in staat deze te vertalen naar praktische maatregelen zoals een contract, een SLA, een harmonisatiekalender of een transitieplan. 

Interesse? Wij organiseren deze momenteel alleen op Incompany basis. Vraag naar de mogelijkheden.

Vanwege het intensieve karakter van de training hanteren wij een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen (bij incompany kan deze groep iets groter zijn in overleg). Klik hier voor de Algemene Brochure. De Algemene Voorwaarden vindt u hier

U kunt zich direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl onder vermelding van 'werkatelier gemeentelijke I&A samenwerking'. Via dit mailadres kunt u ook vragen stellen over de training. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op ons werkatelier! 

Gerelateerd