Home > Samenwerkingen > Octogram
Werkatelier Digitale Transformatie voor de organisatie (3 dagen)

Contact

Werkatelier Digitale Transformatie voor de organisatie (3 dagen)

Met deze training gaat u daadwerkelijk het veld in. Leer meer over ‘Digitale Transformatie’ door een maatschappelijke uitdaging aan te pakken. Ontwerp ‘de (dienstverlenende) gemeente van de toekomst’ door gebruik te maken van Big Data, Smart City toepassingen en eventuele andere digitale toepassingen.

Native Consulting organiseert een praktisch en interactief werkatelier over ‘Digitale Transformatie’. Samen met collega’s leert u de impact van ‘Digitale Transformatie’ her- en erkennen. Nieuwe kennis en inzichten doet u op door theorie in de praktijk te brengen, te toetsen én te plaatsen binnen innovatieve modellen. Het werkatelier legt met name de verbindingen tussen de verschillende maatschappelijke vraagstukken waar de gemeente voor staat en digitale ontwikkelingen.

Belangstelling? Doe mee met ons 3-daagse werkatelier 'Digitale Transformatie'. Data zijn bij voldoende belangstelling nader te bepalen. Ook is deze training mogelijk op incompany basis. Zoekt u een kortere versie voor bijvoorbeeld bestuurders of directie, klik hier voor een ééndaagse masterclass " van Gemeentelijke IT strategie naar Digitale Transformatie"

Vanwege het intensieve karakter van de training hanteren wij een beperkte groepsgrootte van maximaal 10 personen. Meer informatie vindt u in deze brochure. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.

U kunt zich direct inschrijven door een e-mail te sturen naar info@nativeconsulting.nl onder vermelding van "werkatelier Digitale Transformatie". Uiteraard kunt u via dit mailadres ook vragen stellen. Wij hopen u binnenkort op onze werkatelier te mogen verwelkomen.

Masterclass digitale transformatie gemeente