Home > Samenwerkingen > Octogram
Gemeente Neder-Betuwe klaar voor de toekomst met A0-poster informatiebeleid

Contact

Gemeente Neder-Betuwe klaar voor de toekomst met A0-poster informatiebeleid

De gemeente Neder-Betuwe en Native Consulting delen hun kennis graag met andere gemeenten. Het nieuwe informatiebeleid in de vorm van een A0-poster kunt u hier opvragen: Klik Hier

De gemeente Neder-Betuwe heeft onlangs haar informatiebeleid vastgesteld voor de komende jaren. Deze Gelderse gemeente gaat voor meer innovatie en een integrale benadering van dienstverlening, bedrijfsvoering en ICT. Door slim gebruik te maken van elders ontwikkelde methoden, pilots etc. gaat de gemeente met haar tijd mee.

In het traject zijn de volgende vragen beantwoord:

- Hoe ziet de gewenste informatievoorziening eruit in 2020?
- Hoe ziet de veranderopgave eruit, kijkend naar de huidige en gewenste situatie?
- Wat zijn – indicatief - de financiële consequenties van de veranderopgave?

Met het opstellen van het informatiebeleid is een eerste belangrijke stap gezet en wordt onder meer invulling gegeven aan een belangrijke randvoorwaarde voor innovatie, namelijk de organisatie en sturing van de informatievoorziening.


Voor het informatiebeleid van de gemeente Neder-Betuwe is gekozen voor een A0-poster, een zogenoemde praatplaat. Hiermee is communicatie van en over het informatiebeleid toegankelijk en wordt de spreekwoordelijke bureaula minder gevuld.

Meer weten over de manier waarop de gemeente Neder-Betuwe is gekomen tot haar informatiebeleid? Neem gerust vrijblijvend contact op met Richard Lekkerkerk.